About

Over Lost

Lost is een school gespecialiseerd in het geven van overlevingstechnieken. We leren je op een praktische manier eenvoudige technieken aan die je onder de nodige begeleiding kan oefenen. De aangeleerde technieken kunnen een voorbereiding zijn op een avontuurlijke trektocht of gewoon als hobby om meer in de natuur te kunnen vertoeven. Al de cursussen worden met respect voor de natuur, gegeven in een kamp in de bossen van Belgisch Limburg.

Voor wie

Iedereen kan deelnemen aan onze cursussen van jong tot oud, van beginnend tot gevorderde met een gezonde basis fitheid.

Aanbod

Onze cursussen bestaan uit basis survival, family survival, gespecialiseerde cursussen zoals navigatie en vuur. Ook is er de mogelijkheid een avontuurlijke cursus op maat te maken.

Al onze cursussen zijn ook apart te boeken op een andere datum met het minimum aantal deelnemers.

Instructeur

Renaat Cardinaels

Renaat-lostsurvival

Als oprichter van Lost (Survival-Adventure-Selfdefence) wil ik mijn opgedane kennis en passie delen met anderen. Na zelf aan tal van survival-en bushcraftcursussen deelgenomen te hebben en vaak bij andere organisaties als instructeur actief geweest te zijn, was het tijd geworden om zelf de touwtjes in handen te nemen en mijn eigen cursussen te geven.

Naast het survival ben ik ook meer dan dertig jaar bezig met verschillende krijgskunsten, zowel traditioneel Japans als hedendaagse selfdefence.  

Al de cursussen bij Lost worden op een praktische manier gegeven met de nodige uitleg en opvolging. De deelnemers krijgen de tijd om alles te begrijpen en te proberen.